Día mundial de la prevenció contra l’abús sexual infantil
19/11/2020
Formació 100% subvencionada per a professorat en actiu de primària i secundària de Catalunya
25/11/2020

Premis Lletra Magenta

Estem molt contentes de compartir amb tots vosaltres la creació dels Premis Literaris “Lletra Magenta”, fruit de la col.laboració conjunta de l’Editorial Apostroph i de la Fundació Vicki Bernadet.

Amb l’objectiu de promoure un canvi social necessari, des de la Fundació s’aposta per la cultura com una eina de comunicació inclusiva i transversal, íntimament lligada a la lluita social, punta de llança del progrés, de la defensa dels drets fonamentals i de la igualtat entre persones.

Apostroph és una editorial independent. Compta amb dues línies principals, “Apostroph narrativa” i “Apostroph assaig”. La seva vocació és editar i publicar llibres d’autores i autors catalans i espanyols que escriuen sobre el nostre temps amb vocació universal.

Junts, unim forces, creant uns premis literaris anuals que reflecteixin la realitat dels abusos sexuals infantils i ajudin en la seva sensibilització i prevenció.

Compartim amb vosaltres el document que recull les bases d’aquests premis, convidant-vos a difondre la invitació a participar en aquest nou projecte, compromès amb la lluita conjunta contra els abusos sexuals infantils i amb el suport al món de la literatura i als seus membres, desitjant sincerament que sigui del vostre grat.

Select an available coupon below
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.