Protocol d’actuació per a l’abordatge de les situacions de maltractament en persones amb discapacitat
25/04/2014
Presentació del Llibre: UNSPOKEN (Madrid)
14/05/2014

CineFòrum a Capellades

La Fundació Vicki Bernadet us convida, aquest divendres, a un Cinefòrum a Capellades.

L’activitat començarà a les 20.30h del divendres 9 de maig i constarà de la projecció de la pel·lícula “No tengas miedo” del director Montxo Armendáriz, guanyador del darrer Premi Fada a la Cultura.

La presidenta i fundadora, Vicki Bernadet conduirà un col·loqui posterior on es promou la reflexió i el diàleg sobre l’abús sexual i les seves conseqüències, no només en les pròpies víctimes sinó també en la família.

L’única manera de prevenir els abusos és parlant-ne, portant el problema al carrer i situant-lo al mateix nivell que la resta de maltractaments infantils. Mentre es mantingui aquesta problemàtica a banda de les altres, mentre continuï sent tabú, mentre no s’hi compti ni se sigui conscient de la seva existència, serà molt difícil poder-ho normalitzar com a problemàtica social, doncs els indicadors que existeixen per detectar un possible cas d’abús serveixen de poc si la societat (professionals i població en general) no té present la seva existència.

La Fundació proposa nombroses activitats de sensibilització, en un ambient lúdic i distès, per tal que les eines de protecció i prevenció arribin a tota la població.

Us recordem les dades d’aquesta activitat:

Lloc: Cafeteria La Liga, Carrer del Pilar 13, Capellades. Barcelona

Dia: 9 de maig 2014

Hora: 20.30h

Entrada: gratuïta

US HI ESPEREM!

Select an available coupon below
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.