• Abús sexual infantil: un problema social

La formació vol sensibilitzar i reflexionar sobre la protecció que hem d’oferir als nens, nenes i adolescents davant l’abús sexual infantil i d’altres conductes abusives, així com establir els circuits de derivació en cas que sigui necessària la intervenció d’aquests professionals en la protecció d’un infant.

Tots els preus inclouen les despeses de desplaçament dels professionals així com els materials que s’utilitzaran. L’entitat compta amb possibles bonificacions sobre el preu final d’acord a les subvencions anuals rebudes i el perfil de l’organisme contractant. Tambés es faran bonificacions en funció del número d’activitats contractades (a partir d’un mínim de tres activitats). Les bonificacions no seran acumulables.

DURADA

6 hores per videoconferència

DATES

En funció de la sol.licitud de l’activitat

PREU

En funció de la sol.licitud de l’activitat

PROFESSORAT

Servei Formació i Prevenció Fundació Vicki Bernadet.

A qui està dirigida?

Aquesta sessió pretén conscienciar als diferents professionals que treballen a l’escola (professors, monitors de menjador, extraescolars, personal de suport,…).

Objectius:

  • Conèixer què és l’abús sexual infantil, les seves característiques i les seves conseqüències.
  • Dotar d’estratègies de detecció i indicadors d’alerta.

Metodologia:

Partint de l’estudi i l’anàlisi de casos, es reflexiona sobre el paper que els diferents professionals que treballen en un centre educatiu tenen respecte a la prevenció, detecció i derivació de casos d’abús sexual.

M’INTERESSA!

Omple aquest formulari i t’enviarem més información referent a aquest curs.