fbpx

Necessites ajuda o assessorament per a un adult que va patir abusos sexuals a la infància?

Per a un adult

Ets major de 18 anys i vas patir abusos sexuals a la infància

No és fàcil trencar el silenci i parlar sobre aquest tema o recordar el què va passar. Per això, gràcies per confiar en nosaltres per ajudar-te en aquest procés. El 72% de les persones que han patit abusos sexuals a la infància i que segueixen un procés terapèutic a la Fundación són adultes perquè, justament, parlar-ne és una de les grans dificultats: por a trencar la família, el sentiment de culpabilitat, no trobar la persona de confiança adequada,…

Quan intervé la Fundació Vicki Bernadet?

Estem aquí per a quan estiguis preparat o preparada per parlar-ne. Un cop et posis en contacte amb nosaltres, seguiràs el circuit d’atenció de la Fundació per poder valorar el teu cas de manera individualitzada i d’acord amb les teves necessitats.

Per a un adult

Vols demanar ajuda per a una altra persona major de 18 anys que va patir abusos sexuals a la infància

Gràcies per entrar a la nostra pàgina web per buscar informació i saber més d’aquest tema i com poder ajudar a una altra persona. Has d’entendre que els temps de cada persona són diferents, així com les necessitats d’afrontar i abordar part de la seva història. Pots facilitar-li la informació per quan aquesta persona vulgui parlar-ne.

Quan intervé la Fundació Vicki Bernadet?

Per a que un adult rebi atenció terapèutica o jurídica a la nostra entitat cal que sigui la mateixa persona qui contacti amb nosaltres. Sens dubte, és important que sàpiga que està acompanyada i que recolzes les seves decisions i procés. Un cop contacti amb nosaltres, seguirà el circuit d’atenció de la Fundació Vicki Bernadet.