Día Mundial para la Prevención del abuso sexual infantil
16/11/2018
Premi fada a la Cultura 2019
22/02/2019

Tarda Solidària amb la Fundació Vicki Bernadet

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]La Fundació organitza una jornada d’activitats, obertes a tothom i per a tota la família, amb l’objectiu de passar-nos-ho molt bé i gaudir d’una tarda de música i tallers infantils a la Nau Bostik de Barcelona el dia 27 de gener de 2019 a les 16:30h.

L’entrada costarà 5€ (gratuït per a menors de 12 anys) i tota la recaptació anirà destinada als serveis propis de la Fundació com l’atenció terapèutica i jurídica a víctimes d’abús sexual infantil, formació a professionals i tallers de prevenció a centres educatius de tot Catalunya.

[/vc_column_text][vc_column_text]

Què et proposem?

La Jornada es divideix en dues grans activitats:

1. ACTIVITAT INFANTIL: “UN VIATGE PER LES EMOCIONS I FORTALESES”

L’activitat té per objectiu apropar els participants a la identificació de les emocions bàsiques, així com acompanyar-los a extreure les superfortaleses que els ajudaran a gestionar aquestes emocions de forma adequada.
Programa:
16:30h: L’activitat es desenvolupa prenent com a eix d’animació el Conte d ‘ “Un viatge per les emocions i fortaleses”
17:00h: Activitats sobre l’escenari per identificar les emocions. Treballarem  les emocions bàsiques d’alegria, tristesa, ràbia i por.

17:15h: Dividits en grups, es representaran 4 illes (illa tristesa, illa ràbia, illa por i illa alegria), en les que cada dinamitzador explorarà l’emoció de l’illa teatralitzant i dinamitzant al grup. Finalment, en un mural comú, cada illa col·locarà els diferents dibuixos del seu grup a manera d’exposició general.

Al finalitzar l’activitat repartirem berenar per als més petits!!

2. CONCERT SOLIDARI

18:30h: Entrega de premis del I Concurs de Música Acústica de la Fundació Vicki Bernadet.

19h-22H: Concert Solidari en que hi participaran els guanyadors, finalistes i participants del concurs. Els podeu veure tots i totes al nostre canal de youtube.

Per aquest acte no comptem amb cap subvenció però sí amb l’ajuda i col·laboració d’un grup de professionals de diferents àmbits, amb les quals hem dissenyat aquesta acció.  La lluita contra els abusos sexuals infantils ha de ser la base d’una societat que creu que els drets i protecció dels nens i nenes son sempre prioritaris. Gràcies a Madisound Study i a Coaching Ability per tot el suport i ajuda.[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

 On i quan?

  • Nau Bostik, espai de creació i difusió de la Cultura. Carrer Ferran Turné, 1-11,08027 Barcelona. Tel: 616364831 / 616058413
  • Hora d’Inici: 16:30h
  • Pagament: 5€ a l’entrada (gratuït per a menors de 12 anys)
  • Consultes: info@fbernadet.org

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

 Amb la Col·laboració de

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”9758″][vc_single_image image=”9760″][vc_single_image image=”9759″ img_size=”210×140″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row]

Select an available coupon below
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.