La prevenció de les relacions abusives

La prevenció de les relacions abusives

Xerrada per a famílies

Partint de la màxima “no es pot prevenir allò que no coneixem”, el taller ofereix eines per a la prevenció i detecció de l’abús sexual a les persones que més a prop estan dels infants i adolescents: els seus pares, mares, avis, àvies i/o tutors legals.

Aquesta temàtica s’encara amb naturalitat, sense carregar de culpabilitat a les persones que es troben en aquestes situacions i que no saben realment què els està passant. Només amb la formació i la informació veraç es poden prevenir situacions abusives i és possible ajudar a les persones que les viuen i al seu entorn.

Durada

2 hores (adaptable segons condicions)

Preu* i dates

En funció de la sol•licitud de l’activitat

Professorat

Servei de Formació i Prevenció
de la Fundació Vicki Bernadet.

A qui està dirigida?

En aquesta activitat es donen a conèixer eines de prevenció i detecció de l’abús sexual a les persones que més a prop estan dels infants i adolescents: els seus pares, mares, tutors legals, avis,…

Objectius:

 • Definir i treballar conceptes relacionats amb diferents situacions abusives.
 • Entendre els silencis i les complicitats que porten al “secretisme” dels infants i adolescents.
 • Dotar d’eines de prevenció i detecció.

Metodologia:

La metodologia utilitzada és grupal, dinamitzadora i participativa. No és una activitat teòrica, sinó un espai de reflexió i aprenentatge sobre com prevenir les relacions abusives de fills i filles adolescents.

  M’interessa!

  Omple el formulari i contactarem amb tu per donar resposta a la teva sol·licitud.

  Desitjo rebre la newsletter de la Fundació Vicki Bernadet

  He llegit i accepto la Política de Privacitat

  (* camps obligatoris)

  Tots els preus inclouen les despeses de desplaçament dels professionals així com els materials que s’utilitzaran. L’entitat compta amb possibles bonificacions sobre el preu final d’acord a les subvencions anuals rebudes i el perfil de l’organisme contractant. Tambés es faran bonificacions en funció del número d’activitats contractades (a partir d’un mínim de tres activitats). Les bonificacions no seran acumulables.