Guia de bones pràctiques sobre la prevenció i l’atenció del maltractament i l’abús sexual infantil

Guia de bones pràctiques sobre la prevenció i atenció del maltractament i l’abús sexual infantil

Elaboració d’una guia de bones pràctiques per a organitzacions, empreses o institucions que en el seu dia a dia tracten amb infants i famílies o que realitzen activitats amb aquests. Aquesta guia representa un nivell mínim de protecció de la infància i, per tant, inclou totes les consideracions bàsiques que cal tenir en compte per a una prevenció i atenció adequada de l’abús sexual infantil.

A qui està dirigida?

Entitats i empreses que treballin en l’àmbit de la infància i la família o tinguin contacte amb aquests a través de les seves activitats.

Objectius:

 • Aprofundir en les bones pràctiques que ja es duen a terme en l’entitat, empresa o institució amb la que es treballa.
 • Plantejar noves pràctiques per assolir els estàndards de Qualitat i Protecció a la Infància que cal tenir en l’entitat, empresa o institució analitzada.

Metodologia:

Per realitzar la guia de bones pràctiques, ens adaptem a cada sol·licitud i les seves necessitats particulars i, sempre, partim d’un marc general de treball per a la seva elaboració que es divideix en quatre fases:

Fase 1. Creació d’un Grup de Treball
Fase 2. Formació del Grup de Treball
Fase 3. Reunions del Grup de Treball
Fase 4. Aprovació de l’informe final

Pressupost:

Cada sol·licitud s’estudiarà de manera particular per oferir el pressupost més adequat a les necessitats. Aquest inclourà:

 • Formació a professionals
 • Gestió i dinamització del grup de treball
 • Redacció de la guia de bones pràctiques
 • Gestió i comunicació

  Sol·licita el teu pressupost

  Omple el formulari per sol·licitar més informació o un pressupost per a la teva entitat o empresa. Ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible. Si ho prefereixes, també ens pots trucar al 933 189 769.  Desitjo rebre la newsletter de la Fundació Vicki Bernadet

  He llegit i accepto la Política de Privacitat

  (* camps obligatoris)