‘Les Cortines d’Aire’, un conte per prevenir

‘Les Cortines d’Aire’, un conte per prevenir

Aquesta activitat vol apropar als nens i nenes la problemàtica de l’abús sexual infantil d’una manera lúdica i adequada a la seva edat i maduresa.

L’activitat consta de dues fases: la representació teatralitzada del conte Les cortines d’aire i el col·loqui posterior sobre els elements claus per a l’autoprotecció.

Durada

1 hora

Preu* i dates

En funció de la sol•licitud de l’activitat

Professorat

Departament de Formació de la
Fundació Vicki Bernadet.

A qui està dirigida?

L’activitat està dirigida a nens i nenes d’entre 8 i 10 anys. El nombre màxim de participants és de 25 nens i nenes i l’activitat es realitza en el centre que l’ha sol·licitat.

Objectius:

 • Saber distingir entre els secrets bons i els secrets dolents
 • Facilitar i normalitzar l’expressió de sentiments
 • Aprendre a comunicar allò que agrada o no agrada
 • Saber identificar persones a qui demanar ajuda i maneres de fer-ho
 • Conèixer els drets dels infants i el dret sobre el propi cos

Metodologia:

El llenguatge dels contes és una eina lúdica i molt útil per reflexionar sobre situacions quotidianes relacionades amb els sentiments. Així doncs, a partir de l’escenificació del conte i de l’anàlisi posterior en forma de col·loqui, els infants adquiriran competències per comunicar allò que els agrada o no els agrada, delimitar l’espai íntim, distingir entre secrets bons i dolents i reflexionar sobre les formes i les persones a les que podem demanar ajuda.

  M’interessa!

  Omple el formulari i contactarem amb tu per donar resposta a la teva sol·licitud.

  Desitjo rebre la newsletter de la Fundació Vicki Bernadet

  He llegit i accepto la Política de Privacitat

  (* camps obligatoris)

  Tots els preus inclouen les despeses de desplaçament dels professionals així com els materials que s’utilitzaran. L’entitat compta amb possibles bonificacions sobre el preu final d’acord a les subvencions anuals rebudes i el perfil de l’organisme contractant. Tambés es faran bonificacions en funció del número d’activitats contractades (a partir d’un mínim de tres activitats). Les bonificacions no seran acumulables.