Acabem la història

Acabem la història

Activitat per al Cicle Superior de Primària

Els nens i nenes de cicle superior de primària es troben en un moment important del seu desenvolupament, en el que comencen a establir els propis límitis i els dels altres. Aquesta activitat genera un espai de reflexió amb els nens i nenes per parlar i entendre les circumstàncies que es poden produir en una situació en què es vulneren aquests límits, per poder introduir de manera senzilla eines d’autoprotecció i detecció de possibles situacions abusives.

Durada

1 hora 30 minuts

Preu* i dates

En funció de la sol•licitud de l’activitat

Professorat

Departament de Formació de la
Fundació Vicki Bernadet.

Objectius:

  • Visibilitzar l’existència de situacions abusives.
  • Prevenir situacions “incòmodes” (on-line i off-line).
  • Oferir eines per a la protecció i la comunicació.
  • Facilitar que els participants disposin de l’experiència de ser escoltats, respectats i rebre ajuda si la necessiten.
  • Conèixer el dret al propi cos i a la intimitat.

Metodologia:

L’activitat parteix d’escenes on es presenten conflictes/abusos que els personatges no saben com afrontar per a que els i les alumnes reflexionin i proposin solucions al problema escenificat.

M’interessa!

Vols més informació o sol·licitar aquesta activitat? Ompla el formulari i contactarem amb tu per donar resposta a la teva sol·licitud.

Error: No s'ha trobat el formulari de contacte.

Tots els preus inclouen les despeses de desplaçament dels professionals així com els materials que s’utilitzaran. L’entitat compta amb possibles bonificacions sobre el preu final d’acord a les subvencions anuals rebudes i el perfil de l’organisme contractant. Tambés es faran bonificacions en funció del número d’activitats contractades (a partir d’un mínim de tres activitats). Les bonificacions no seran acumulables.