Abús sexual infantil: un problema social

Abús sexual infantil: un problema social

Formació per a l’equip educatiu

La formació vol sensibilitzar i reflexionar sobre la protecció que hem d’oferir als nens, nenes i adolescents davant l’abús sexual infantil i d’altres conductes abusives, així com establir els circuits de derivació en cas que sigui necessària la intervenció d’aquests professionals en la protecció d’un infant.

Durada

3 hores

Preu* i dates

En funció de la sol•licitud de l’activitat

Professorat

Servei de Formació i Prevenció
de la Fundació Vicki Bernadet.

A qui està dirigida?

Aquesta sessió pretén conscienciar als diferents professionals que treballen a l’escola (professors, monitors de menjador, extraescolars, personal de suport,…).

Objectius:

 • Conèixer què és l’abús sexual infantil, les seves característiques i les seves conseqüències.
 • Dotar d’estratègies de detecció i indicadors d’alerta.

Metodologia:

Partint de l’estudi i l’anàlisi de casos, es reflexiona sobre el paper que els diferents professionals que treballen en un centre educatiu tenen respecte a la prevenció, detecció i derivació de casos d’abús sexual.

  M’interessa!

  Omple el formulari i contactarem amb tu per donar resposta a la teva sol·licitud.

  Desitjo rebre la newsletter de la Fundació Vicki Bernadet

  He llegit i accepto la Política de Privacitat

  (* camps obligatoris)

  Tots els preus inclouen les despeses de desplaçament dels professionals així com els materials que s’utilitzaran. L’entitat compta amb possibles bonificacions sobre el preu final d’acord a les subvencions anuals rebudes i el perfil de l’organisme contractant. Tambés es faran bonificacions en funció del número d’activitats contractades (a partir d’un mínim de tres activitats). Les bonificacions no seran acumulables.